Szolgáltatásaink

Programszervező és információs szolgáltatás

 

Bővebben: Programszervező és információs szolgáltatás

Lovas szolgáltatásaink és áraink

 

Bővebben: Lovas szolgáltatásaink és áraink

Eladó lovak (1)

 

Bővebben: Eladó lovak (1)

Lovaglási lehetőség (futószáras egyéni képzés, csoportos oktatás, tereplovaglás) 2014.08.01-ig

Lovaglási lehetőség (futószáras egyéni képzés, csoportos oktatás, tereplovaglás)

Bármilyen korosztály megtalálja a saját magának, és tudásszintjének megfelelő lovaglási formát a lovardában. A kezdő lovasaink futószáras lovas oktatáson vehetnek részt, ahol elsajátíthatják a lovaglás alapjait. A haladók pedig „osztályban” és tereplovagláson csiszolhatják tovább tudásukat. Lovas oktatásaink tehát minden korosztály számára elérhetők, legyen szó kezdő vagy haladó lovasról.

Lovas pályák

Lovas pályák

A Főnix Park 6 ha-s füves területén valamennyi lovas szakág számára alkalmas edző és versenypályák találhatók, amelyek a homokos talajnak köszönhetően minden évszakban használhatók.
A lovaspark területén található fogathajtó, military, díjugrató és díjlovas pálya is a hozzátartozó akadályparkkal együtt.

Lovas táborok

Lovas táborok

A lovastáboroknak egyedi hangulata van. Közösségek kovácsolódnak, barátságok születnek, amelyek hosszú ideig beszéd témát jelentenek a gyerekek számára. Olyan élmények ezek, amelyekből egész évben táplálkozhatnak. Közel kerülhetnek kedvenc állataikhoz, miközben egy új sportághoz kapcsolódó ismereteket sajátítanak el. A természet közeli programok révén megtanulják védeni és óvni az élő környezetünket. Kézügyességre tesznek szert, hasznos gyakorlatokat sajátítanak el.

Aktuális táborainkról ITT talál bővebb információt!

Lovaskocsikázás

Lovaskocsikázás

A lovaskocsikázás visszaröpít bennünket a történelemben és újszerű élményt nyújt a gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A Főnix Parkban csoportos kirándulásra alkalmas 15-20 fős „pusztakocsik”, 6-7 fős vadászkocsi és 3 fős hintó is található.

Bértartás, csikónevelés

Bértartás, csikónevelés

A lovakat Európai szabvány szerinti boxokban tudjuk elhelyezni, igény szerint kifutóval és legeltetési lehetőséggel. Korszerű tartási  körülmények mellett biztosítani tudjuk a lovak szakszerű kiképzését is.

Rendezvények

Rendezvények

A Főnix Park a megfelelő helyszín a rendezvények lebonyolítására. Az igényesen kialakított  és berendezett filagóriák valamint rendezvénypavilon ideális esküvők, születésnapok, családi események, baráti összejövetelek, csapatépítő tréningek megrendezésére is. Rendezvény pavilonban 60-80 főre kialakított ülőhelyek mellett, kemence, fedett tűzhely, grillező és szalonnasütő áll rendelkezésre az ételek elkészítéséhez. Legyen szó tehát bármilyen eseményről, az élmény garantált a Főnix Parkban.

 

Bővebben: Rendezvények

Apartman ház (szállás lehetősége)

Apartmanház (szállás lehetősége)

A Főnix Park területén több napot is eltölthetnek. 10-12 fő számára tudunk szállást biztosítani. Nyári időszakban az épületben és sátrakban 30 főt is elszállásolhatunk komfortos, biztonságos környezetben.

További cikkeink...

  1. Csatatér

Aktuális

Elérhetőségeink

Telefon +36 - 30-955-80-35

E-mail     Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

GPS     Lat 47.9215644165
     Lng 22.3136323146

 

Dorka szappan

Dorka szappan

DORKA SZAPPAN

e-mail: info@dorkaszappan.hu

Tel:+36/70/623-6072

web: www.dorkaszappan.hu

facebook: https://www.facebook.com/Dorkaszappan/?fref=ts

Térkép


Főnix Park nagyobb térképen való megjelenítése